Шахраї з "євробляхами"

Народна Рада / Евробляхи

Шахраї з "євробляхами"

Українці зіткнулися з новим видом шахрайства
Власники автомобілів з європейської реєстрацією, бажаючі розмитнити машини за пільговими ставками, зіткнулися з новим видом шахрайства, повідомляє AutоNews.

Як зазначає видання, в Україні з'явилися так звані "посередники", які за суму від 200 до 500 доларів обіцяють зняти автомобіль з обліку в кожній із європейських країн дистанційно або ж надати пакет документів на постановку на облік в Україні.

Згодом з'ясовується, що документи виявляються підробкою. А водієві потім ще доводиться нести відповідальність за підробку документів.

Друга проблема, про яку заявляють водії авто на іноземних номерах, полягає в тому, що митниці по різному вважають оціночну вартість автомобіля, а іноді і істотно завищують.

05-12-2018 17:12:24
Просмотры: 1214/279

Комментарии

Комментарии отсуствуют
Дешевле сжечь, чем растаможить.
Дешевле сжечь, чем растаможить.
Олег Ярошевич сжег свой  Land Rover в знак протеста Председатель общественной организации АвтоЕвроСила Олег Ярошевич сжег свой автомобиль Land Rover, после того как Верховная Рада приняла законы о доступной растаможке без поправок, внесения которых требовали "евробляхеры". Об этом свидетельсвует видео, размещенное на странице Авт
З моменту введення в Україні нових правил розмитнення в словацькому селі кинули понад 100 "євроблях"
З моменту введення в Україні нових правил розмитнення в словацькому селі кинули понад 100 "євроблях"
У словацькому селі Убля, поблизу кордону з Україною, власники автомобілів з іноземною реєстрацією масово кидають свої транспортні засоби. Про це  повідомляє 5 канал. Відзначається, що за останні два тижні українці залишили там більше сотні автомобілів. За словами старости Ублі, така ситуація застала місцева влада зненацька. З ночі на 25 лист