Очікується погіршення погоди

Народна Рада / Погода

Очікується погіршення погоди

Очікується ускладнення погодних умов в Чернігівській, Київській, Житомирській, Черкаській, Полтавській, Кіровоградській, Миколаївській областях.
У зв'язку з сильними снігопадами в Україні Національна поліція попереджає водіїв про ускладнення на дорогах семи областей. Про це повідомляє прес-служба Нацполіціі в середу, 12 грудня.


Зокрема, сьогодні очікується ускладнення погодних умов в Чернігівській, Київській, Житомирській, Черкаській, Полтавській, Кіровоградській, Миколаївській областях.

"Сьогодні на дорогах країни негода, ожеледь, налипання мокрого снігу", - відзначили в Нацполіціі і дали кілька порад для тих, хто буде сьогодні в дороги.

Спочатку водіям варто перевірити технічний стан свого автомобіля і не сідати за кермо, якщо машина ще не "перевзути" у зимову гуму. Також варто дотримуватися безпечної швидкості, особливо на мостах, спусках і переходах. Також потрібно не забувати про пішоходів і включати фари.
 

12-12-2018 13:12:08
Просмотры: 821/213

Комментарии

Комментарии отсуствуют
У Києві через снігопад сталося майже 300 ДТП.
У Києві через снігопад сталося майже 300 ДТП.
У Києві в зв'язку з ускладненням погодних умов сталося майже 300 ДТП. Про це в ефірі одного з телеканалів повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький, інформує УНІАН. У Києві через снігопад сталося майже 300 ДТП  Білошицький заявив про ускладнення дорожнього руху у зв'язку з
Сніг посеред липня, Карпати дивують погодою
Сніг посеред липня, Карпати дивують погодою
  10 липня в Івано-Франківській області на горі Піп Іван пішов сніг із дощем.   Як повідомляє Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост, станом на 14:05 10.07.2019 на горі Піп Іван Чорногірський (висота 2020,5 м) хмарно, сніг з дощем, вітер західний 7-8 м/с. Температура повітря 3°С. Також снігопад зафіксували у ру