У Києві через снігопад сталося майже 300 ДТП.

Народна Рада / Погода

У Києві через снігопад сталося майже 300 ДТП.

У Києві через снігопад сталося майже 300 ДТП.


У Києві в зв'язку з ускладненням погодних умов сталося майже 300 ДТП. Про це в ефірі одного з телеканалів повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький, інформує УНІАН.

У Києві через снігопад сталося майже 300 ДТП 

Білошицький заявив про ускладнення дорожнього руху у зв'язку з погодними умовами. "На даний момент всі служби задіяні для ліквідації наслідків. Створено спеціальний оперативний штаб, до якого входять всі служби, включаючи поліцію, дорожні служби, ГСЧС", - зазначив Білошицький.

 Пробки паралізували Київ. Машини рухаються зі швидкістю менше 5 км / год. 

Він зазначив, що поліція попереджала і проводила роз'яснювальну роботу щодо технічного стану транспортних засобів, щоб водії заздалегідь поміняли літню гуму на зимову.

"Ми відзначаємо велику кількість транспортних пригод в зв'язку зі сформованою ситуацією. На даний момент в Києві ми маємо близько 300 ДТП, це починаючи з ранку, і це досить велика кількість", - повідомив перший заступник начальника поліції.

Як раніше повідомлялося сьогодні вранці, 14 листопада, в Києві розпочався снігопад. Для очищення міста від снігу задіяно 287 одиниць техніки, а також 61 бригада по ручному прибиранні. У зв'язку з погіршенням погодних умов і скупченням транспорту введено оперативне становище для тролейбусів, автобусів і трамваїв. Наземний громадський транспорт курсує з відхиленням від розкладу руху.

14-11-2018 13:11:29
Просмотры: 883/232

Комментарии

Комментарии отсуствуют
Сніг посеред липня, Карпати дивують погодою
Сніг посеред липня, Карпати дивують погодою
  10 липня в Івано-Франківській області на горі Піп Іван пішов сніг із дощем.   Як повідомляє Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост, станом на 14:05 10.07.2019 на горі Піп Іван Чорногірський (висота 2020,5 м) хмарно, сніг з дощем, вітер західний 7-8 м/с. Температура повітря 3°С. Також снігопад зафіксували у ру