Tesla наближається до України. Компанія відкрила сервісний центр в Польщі

Народна Рада / Авто

Tesla наближається до України. Компанія відкрила сервісний центр в Польщі

У столиці Польщі Варшаві відкрився офіційний сервісний центр Tesla. Тепер українські власники Tesla, куплених в Європі, можуть зручніше користуватися гарантійним і пост-гарантійним обслуговуванням, пише AIN.ua.

Як зазначив співзасновник Tesla Club Ukraine та сервісу Go To-U Назар Шимоне-Давида, швидше за все наступний сервісний центр компанії з'явиться в Україні.

За його словами, тепер офіційний сервіс в два рази ближче — можна їхати в Варшаву, а не Берлін.

«Послуги надають ті ж самі. При цьому, якщо б не розвиток інфраструктури «від центру», то сервіс варто було б спочатку відкрити в Україні. У нас більше Tesla-користувачів, ніж у Польщі. Зате тепер можна з упевненістю сказати — наступний сервіс в Україні», – сказав співзасновник Tesla Club Ukraine.

В Україні, як відомо, поки офіційного сервісу або зарядних точок Tesla немає. Але на карті компанії з 2014 року вказані два Supercharger за маршрутом Київ-Львів, а сам Ілон Маск нещодавно підтвердив їх швидку устан

20-07-2019 15:07:41
Просмотры: 473/175

Комментарии

Комментарии отсуствуют
«Укравтодор» запустить онлайн-карту для відстеження стану доріг
«Укравтодор» запустить онлайн-карту для відстеження стану доріг
«Укравтодор» анонсував створення онлайн-інструментів для відстеження стану дорожнього покриття та ремонту доріг.  На думку експертів, це допоможе зменшити вплив людського фактора і збільшити прозорість процесів, пов'язаних з поліпшенням стану доріг в Україні.  «Без інформаційних технологій ми не зможемо швидко рух