"Тучка ты моя": Зеленський іронічно відповів на пост українця

Народна Рада / Казуси

Президент України Володимир Зеленський настільки активно веде свою сторінку в Facebook, що навіть встигає відстежити всі пости про себе і, більш того, відповісти на всі питання.

 Якийсь користувач Петро Ільницький звернув увагу на те, що 4 липня на сторінці глави ОП Андрія Богдана з'явилося фото, на якому сам Богдан, президент і перша леді позують на тлі Ніагарського водоспаду.  Чоловік зазначив, що офіційний візит президента до Канади тривав з 1 по 3 липня і запитав, що Зеленський робив в Канаді 4 липня (день, коли було опубліковано фото) і за чиї гроші.

 А де ж ти, сонечко, було 4-й день?  Чи не в тій же Канаді, відпочиваючи за наш рахунок від цілого місяця президентства?  - написав користувач.

 Несподівано, президент Зеленський в коментарях відповів на поставлене запитання.  Відповідь гаранта був таким же іронічним, як і сам питання.

 А я, тучка ты моя, был в Киеве на работе, выкладывают пиарщики иногда позже, ласточка моя) внимательная,  - написав президент.

"Тучка ты моя": Зеленський іронічно відповів на пост українця

07-07-2019 09:07:54
Просмотры: 972/265

Комментарии

Комментарии отсуствуют
Завдяки Google перекладач фестиваль овочів перетворився на «фестиваль кліторів»
Завдяки Google перекладач фестиваль овочів перетворився на «фестиваль кліторів»
У спекотній  Іспанії, де на початку листопада вирував потужний шторм «Амелі», днями стався досить кумедний інцидент, пов'язаний з перекладачем Google.  Так, на сайті міста Ас Понтес в регіоні Галісія кілька місяців висіло запрошення на «фестиваль кліторів», написане іспанською мовою.  Про це розповіла п