Заборонили плавати, можливо треба було топити прямо в протоці.

Народна Рада / Политика

Ердоган наказав перекрити протоку: армія РФ більше не зможе потрапити до Сирії морем

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган заявив, що «країна знаходиться під загрозою військової небезпеки з боку Росії і прийнято принципове рішення закрити Босфор і Дарданелли для всіх судів Росії».

Ведучий американського новинного видання FOX News Шепард Сміт озвучив рішення Туреччини закрити протоки Босфор і і Дарданелли для військових і цивільних, які мають військові вантажі, судів Росії, в тому числі і не відносяться до постачання в Сирію.

«Ґрунтуючись на положеннях Конвенції Монтре 1936 року, президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган заявив, що« країна знаходиться під загрозою військової небезпеки з боку Росії і прийнято принципове рішення закрити Босфор і Дарданелли для всіх судів Росії, щознаходяться в Чорному морі і мають військове призначення не тільки для Сирії, але і для інших країн, що загрались із російською стороною. Відповідне рішення направлено в ООН ».

Таким чином, весь Чорноморський флот Росії виявився замкненим в акваторії Чорного моря і позбувся можливості користуватися протокою для підтримки сирійського та інших режимів, що «грають» на боці Москви. Тепер, щоб морським шляхом доставити будь-які військові вантажі в Сирію або інші країни, Росії буде потрібно в 3 рази більше часу і сил, якщо вона буде продовжувати поставки озброєння через Гібралтар.


04-12-2015 10:12:38
Просмотры: 1832/471

Комментарии

Комментарии отсуствуют
Не було за що дати черевиком по морді.
Не було за що дати черевиком по морді.
Купив за зарплатуОтримав по морді​​
Скласти мандат щоб не посадили однопартійця. Ще одного радикала планують посадити.
Скласти мандат щоб не посадили однопартійця. Ще одного радикала планують посадити.
Виходу іншого немає. Треба дати депутатську недоторканість, а то пасадять. (Хоч може і не врятувати від грат). Цікаво скільки їй грошей подарували щоб вона поступилася депутатським мандатом. Хто займе її місце в парламенті .....
Фальсифікація виборів 2015 рік
Фальсифікація виборів 2015 рік
Перший відеодоказhttps://www.facebook.com/nikita.belih/videos/615924455177406/​​​
Кличко не контролює Київраду, замість нього два-три "смотрящих"
Кличко не контролює Київраду, замість нього два-три "смотрящих"
Глава Офісу президента України Андрій Богдан заявив, що передасть правоохоронцям на перевірку наявні дані про зловживання з бюджетними коштами в Києві, і розповів, що один зі "смотрящих" за Києвом попросив його не чіпати мера столиці Віталія Кличка.  "Кілька днів тому до мене приходив один з адвокатів, який назвався адвокатом